VR escape room

Wat is een virtual reality escape room?

Jij en jouw vrienden zetten de virtual reality-headsets op. Na een overgang kijk je naar beneden en zie jezelf en elkaar als gamekarakters gevangen in een gevaarlijke omgeving. Als een team, en alleen als een team, moet je de uitdagingen aangaan en de puzzels oplossen die voor je zijn uiteengezet.

De tijd raakt op. Kan je ontsnappen?

Beschikbare games

ALICE IN WONDERLAND

Spelers hangen rond met de Cheshire-kat, lossen samen ingewikkelde puzzels op en spelen een hoofdrol terwijl dit nieuwe hoofdstuk van Wonderland’s geschiedenis zich rondom hen ontvouwt.

De game is in staande modus. Loop rond in deze zandbakwereld van Wonderland

Moeilijkheid: 2 op 3
Minimumleeftijd: 12

COSMOS

Je opent je ogen en merkt dat jezelf en je team zijn getransformeerd in ruimteklonen aan boord van het onderzoeksruimtestation Eden. Alles om je heen is aan het instorten!

Terwijl je je gedachten herinnert, beginnen beelden je geest te infiltreren. Kun je de escape pod halen, of stikt u en sterft u in de kou van de cosmos?

Moeilijkheid: 1 op 3
Minimumleeftijd: 13

MIND HORROR

Je opent je ogen en ziet dat jij en je team zijn getransformeerd in een elitegroep van detectives. Een psychopaat, gekend als een stille man, werd gevangen, maar het kan te laat zijn als hij dieper in een dodelijke coma glijdt met jou in zijn geest.

Kun jij de aanwijzingen vinden en een vermist kind redden, of sterf je tussen de nachtmerries?

Moeilijkheid: 2 op 3
Minimumleeftijd: 16